Greenhouses logo




Culinary experience in little greenhouses

Dinsdag - Zondag

VAN 19 TOT 22 UUR

Domaine Calmeyn
Grand' Route 200/202, 1620 Drogenbos

        

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wees niet de laatste persoon die het weet, kom binnenkort bij ons.

Gezondheidsregels

Wij stellen alles in het werk om de door de Nationale Veiligheidsraad opgelegde gezondheidsregels voor de heropstart van de horeca te respecteren.

  • Plaatsing van verschillende automatische handgeldispensers aangeboden door Pop Solutions. Deze dispensers zullen verspreid staan op het hele terrein van Greenhouses.
  • Alle personeelsleden dragen een stoffen mondmasker dat regelmatig zal worden vervangen.
  • De personeelsleden bewaren een afstand van 1,5 meter
  • Elke serre, de uitrusting, het meubilair, de sanitaire ruimtes worden gereinigd en ontsmet na elk gebruik.
  • Aan de ingang van het terrein en in de sanitaire ruimtes wordt een affiche met daarop de gezondheidsregels opgehangen. Deze regels beschrijven de te volgen maatregelen om zichzelf en anderen te beschermen.
  • De serres zijn ontworpen om plaats te bieden aan het aantal mensen dat is geautoriseerd door de gezondheidsregels van de Nationale veiligheidsraad.
  • Elke klant wordt door onze hostessen naar zijn serre gebracht.
  • Menu’s en wijnkaarten zijn enkel beschikbaar via QR-code.
  • Elektronisch betalen geniet de voorkeur.
  • Onze regels zullen worden aangepast naargelang de door de Nationale Veiligheidsraad opgelegde gezondheidsregels.

NAAST HET RESPECTEREN VAN DE SANITAIRE MAATREGELEN, IS DE SERRE MILIEUVRIENDELIJK. WIJ ZETTEN ONS IN VOOR EEN ECO-VERANTWOORDELIJKE AANPAK OM ONZE IMPACT OP HET MILIEU TE BEPERKEN. NEMEN WE ALLE VOORZORGSMAATREGELEN OM DE FAUNA EN FLORA VAN DEZE PRACHTIGE PLEK TE BESCHERMEN. HIERVOOR HEBBEN WIJ DE VOLGENDE METHODEN INGEVOERD:

  • Gebruik van led slingers. Om een zachte helderheid te hebben die de biodiversiteit van de plaats niet beïnvloedt.
  • Geen gebruik van vaatwassers en detergenten. Elke avond vertrekt de cateraar met zijn apparatuur. Niets wordt ter plaatse schoongemaakt of gewassen.
  • Elke avond gaat de traiteur ook weg met het afval en de onverkochte goederen worden door een vereniging teruggebracht om verspilling te voorkomen.
  • Om 23.00 uur, zal alles klaar zijn. De site zal worden gesloten.
  • Er zal geen geluidsoverlast zijn.
  • Mensen zullen op de parkeerplaats moeten parkeren. Daarna worden ze met een elektrisch golfkarretje naar hun kas gebracht.
  • De kassen worden op de grond geplaatst. Zij worden geplaatst op een vloer die gestabiliseerd wordt door houten wiggen. Niets zit vast aan de grond.